0K0A2578 kopiera Christoffer Björklund

Vad jag gör

Fotograferings- & videotjänster åt företag och organisationer

fotografering

Jag erbjuder skräddarsydda lösningar för att hjälpa er att lyfta fram er verksamhet och fånga ögonblick som berättar er historia.

Jag är en erfaren fotograf i Vasa med specialkunnande inom olika branscher liksom även olika typer av företagsfotograferingar så som produktfotografering, in action fotograferingar, evenemangfotografering m.m.

Jag förstår vikten av att leverera högkvalitativa bilder och videor som lockar och engagerar er målgrupp. Med expertis och kreativitet kan vi tillsammans skapa visuella berättelser som hjälper er att sticka ut från mängden.

Jag erbjuder fotograferingstjänster åt företag och organisationer i Vasa, Österbotten och hela Finland.

företagsfotografering

Personalporträtt, produktfotografering, in action bilder/verksamhetsbilder, bilder från ert evenemang eller bilder av er affärslokal eller annan interiör.

Redaktionell fotografering

Reportagebilder och redaktionellt innehåll för tryck och e-tidningar, till kundtidningar, tidskrifter och magasin.

Flygfotografering

Flygfoto i Vasa med omnejd. Högklassiga bilder och video ur ett fågelperspektiv. Drönare kan även utnyttjas för t.ex. granskning av högt belägna objekt.

Produktfotografering

Produktbilder i miljö eller studio till hemsida eller annat marknadsföringsmaterial.

Videoproduktion

Om en bild säger mer än tusen ord, hur många ord motsvarar en video? Hjälp era kunder att hitta er och era produkter och tjänster med effektiva videon som väcker intresse och som utmärker sig från mängden.

Editering av befintligt material

Har ni befingligt material som behöver editering? Klippning, textanimationer, grafik och musik läggs till och bildar en helhet, i enlighet med er grafiska profil.

Streaming

Streaming av evenemang eller vill du lyfta nivån på ditt Teams-evenemang med flera kameravinklar?

Streaming av byggarbetsplatser eller rivning av tex. byggnader över en längre tid är möjligt.

Video med drönare

Video ur ett fågelperspektiv. Verksamheten är försäkrad och jag som drönaroperatör har alla nödvändiga skolningar. Drönare kan även användas för att t.ex. granska högt belägna objekt.

Video

Behöver ni en företagspresentation, streaming av ett evenemang, kundvideo/referensvideo, produktvideo eller någon annan typ av video till sociala medier, hemsida eller t.ex. en mässa? Kontakta mig redan idag så förvandlar vi tillsammans era idéer till videon som väcker intresse.